Τρίτη 27 Απριλίου 2010

: Παλαίμαχοι Ιωνικού Αστέρα – ΑΟ η Θήβα (1-4)


Διεξήχθη στο γήπεδο Ελεώνα, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Επαμεινώνδεια 2010», ο ποδοσφαιρικός αγώνας Παλαιμάχων μεταξύ του ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ και του ΑΟ Η ΘΗΒΑ, με νικήτρια την δεύτερη με 1-4.
Τα γκολ του αγώνα πέτυχαν για τον ΑΟ Η ΘΗΒΑ οι:
Αλέκος Ζυγογιάννης 16’, Κώστας Ζυγογιάννης 24’ και Δημήτρης Τσακανίκας 54’ και 79’ ενώ, για τον ΙΩΝΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ σκόραρε ο Νίκος Σβίγγος στο 60’.
Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Δήμαρχος Θηβαίων αγωνίστηκε με τις φανέλες και των δύο ομάδων λόγω της θητείας του σε αυτές σαν εν’ ενεργεία ποδοσφαιριστής.
Στην συνέχεια στο κέντρο ‘ΤΖΑΚΙ’ κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμητικών απονομών του Συλλόγου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών και φίλων του Ιωνικού Αστέρα Θηβών σε μέλη του, τιμήθηκαν για την προσφορά τους οι:
Νίκος Σβίγγος, Παύλος Δημητριάδης, Ανδρέας Χατζησταμάτης, Χρήστος Κάκας και Τάσος Δημόπουλος.
Επίσης τιμήθηκε ο Διεθνής Θηβαίος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Πειραιώς Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος με την σειρά του τίμησε τον Δημοσιογράφο και μέλος του Συλλόγου Δημήτρη Σοβατζή, τον οποίο τίμησε για την προσφορά του στον αθλητισμό και ο πρόεδρος του Ιωνικού Αστέρα Θηβών Γιώργος Κέντζης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Θηβαίων και Πρόεδρος του ΔΑΟΘ κ. Νικόλαος Σβίγγος, οι Βουλευτές κ.κ. Άρια Αγάτσα και Βασιλική Τσόνογλου, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ελ. Μαμμής, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Ελένη Πέτικα, Παναγιώτης Βενιζέλος, Κώστας Βενιζέλος, η αντιπρόεδρος του ΔΑΟΘ κ. Β. Αλμπάνη, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο πρόεδρος του Ιωνικού Αστέρα κ. Γ. Κέντζης, ο πρόεδρος του ΑΟ η Θήβα κ. Γ. Λυμπερόπουλος και αρκετός κόσμος.


Επόμενη διοργάνωση του ΔΑΟΘ για τα «Επαμεινώνδεια»: 9/05/2010
ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ENDURO 2010 ΣΤΟ ΜΟΣΧΟΠΟΔΙ

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Με μεγάλη συμμετοχή έγινε το τουρνουά μπάσκετ 3 με 3


Στην Θήβα πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 17-18 Απριλίου 2010 το Τουρνουά μπάσκετ «3 με 3», που αποτελεί θεσμοθετημένη εκδήλωση του Δήμου και του ΔΑΟΘ και σημαντικό κομμάτι του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.
Συμμετείχαν 544 παιδιά, 460 αγόρια και 84 κορίτσια, γεννηθέντα από το 1992 και μετά. Η εκδήλωση ήταν εξαιρετικά πετυχημένη και η συμμετοχή πολύ μεγάλη.
Νικητές στο διαγωνισμό ελευθέρων βολών Champion ήταν ο Αθανάσιος Γιάννου (Δημοτικό) και ο Δημήτρης Μπόγρης (Γυμνάσιο-Λύκειο), ενώ στο διαγωνισμό τριών πόντων ο Δημήτρης Κατσίνας (Δημοτικό) και ο Δημήτρης Μπόγρης (Γυμνάσιο-Λύκειο).
Είναι η 16η διαδοχική χρονιά που ο Δήμος Θηβαίων και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης διοργανώνει το Τουρνουά «3 με 3», παραμένοντας πιστοί στην αναπτυξιακή πολιτική τους, που έχει πάντα ως στόχο την προώθηση της ιδέας του αθλητισμού στις μικρές ηλικίες.
Παρόντες ήταν ο προπονητής Λάμπρος Κούτσικος, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ Χάρης Μελετίου και η αντιπρόεδρος του ΔΑΟΘ Βάσω Αλμπάνη, που έκανε και τις απονομές καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Παπαπέτρου
Στους μικρούς αθλητές δόθηκαν αναμνηστικά και μετάλλια, τόσο για τη συμμετοχή τους, όσο και για τις νίκες τους στους διαγωνισμούς που γίνονται.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Α.Ο.Θ. & ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΒΙΓΓΟΣ


Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Πρόγραμμα Επαμεινώνδειων 2010



29/03/2010
τουρνουά παλαιμάχων ποδοσφαιριστών
Δημοτικό Στάδιο Θήβας (Α.Ο ΘΗΒΑ – Α.Ο ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ-ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΡΙΚΑΛΩΝ-ΑΠΟ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ).

17-18/04/2010
Τουρνουά Μπάσκετ 3on3, Στην οδό Πινδάρου

25/04/2010
Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών και Φίλων Ιωνικού Αστέρα Θηβών διοργανώνει εκδήλωση Τιμητικών Απονομών σε Μέλη του Συλλόγου την Κυριακή 25 Απριλίου 2010 στο κέντρο «Τζάκι».
Την ίδια ημέρα στο Γήπεδο Ελεώνα και ώρα 5:00 μ.μ. θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας Παλαιμάχων μεταξύ των ομάδων ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – Α.Ο Η ΘΗΒΑ

9/05/2010
ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ENDURO 2010 ΣΤΟ ΜΟΣΧΟΠΟΔΙ

16/05/2010
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ NOCK DOWN KUMITE ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΘΗΒΑΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ Α.Σ ΠΑΓΚΡΑΤΗΣ ΘΗΒΩΝ.

30/05/2010
«Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ»
ΛΑΪΚΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ
ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΩΡΑ 11:00 ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΤΟΥ ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑ ΣΤΑ ΛΕΥΚΤΡΑ.
ΔΙΑΔΡΟΜΗ: ΛΕΥΚΤΡΑ-ΚΑΠΑΡΕΛΛΙ-ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ-ΛΟΥΤΟΥΦΙ-ΤΑΧΙ-ΘΗΒΑ.
ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΘΗΒΑΣ

-ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΗΝΑ ΜΑΪΟ ΑΘΛΗΤΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΗΒΑΣ

Τετάρτη 7 Απριλίου 2010

Επαμεινώνδεια 2010: Προκήρυξη Αγώνα "Ο Δρόμος του Επαμεινώνδα"

Λαϊκός ημιμαραθώνιος –Κυριακή 30 Μαΐου, ώρα 11:00 π.μ


Ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Θήβας (Δ.Α.Ο.Θ) και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Θήβας (Σ.Δ.Υ.Θ.) διοργανώνουν την Κυριακή 30 Μαΐου τον Ημιμαραθώνιος «Επαμεινώνδα» στην περιοχή της Θήβας. Ο αγώνας αναμένεται κυριολεκτικά καυτός αφού η εκκίνηση θα δοθεί στις 11 το πρωί και ο αγώνας θα εξελιχθεί μέσα στο μεσημέρι.
ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΗΒΑΣ (Δ.Α.Ο.Θ)
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΘΗΒΑΣ (Σ.Δ.Υ.Θ.)
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΓΩΝΑ
1 . ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στον αγώνα έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος με δική τους ιατρική ευθύνη Άνδρες και Γυναίκες από 19 ετών και άνω που θα στείλουν την δήλωση συμμετοχής έως τις 28 Μαΐου 2010 προς:
Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Θήβας Διεύθυνση: Κύπρου 3 (πάροδος) Ταχ.Κώδικας: 32200 Τηλ./Fax: 22620 23970 E-mail: daoth@thiva.gr
ή δηλώσουν συμμετοχή έως και την ημέρα του αγώνα στην γραμματεία ( Κεντρική Πλατεία Θήβας) και από ώρα 08:00 έως 09:30 ή στο σημείο εκκίνησης ( Τρόπαιο Επαμεινώνδα) στα Λεύκτρα Βοιωτίας από ώρα 9:00 έως 10:30.
2. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ
Όλοι οι αθλητές θα αγωνισθούν σε μία κατηγορία Ανδρών & μία Γυναικών.
3. ΕΚΚΙΝΗΣΗ-ΔΙΑΔΡΟΜΗ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ
Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει την Κυριακή 30 Μαΐου 2010 και ώρα 11:00π.μ. από το Τρόπαιο του Επαμεινώνδα στα Λεύκτρα Βοιωτίας. Η διαδρομή είναι 22 χιλιόμετρα άσφαλτος με επτά (7) σταθμούς ανεφοδιασμού (νερά, ισοτονικά, χυμοί, φρούτα), και θα ακολουθήσει την εξής πορεία: Τρόπαιο – Λεύκτρα – Καπαρέλλι – Μελισσοχώρι – Λουτουφί – Τάχι – Θήβα. Τερματισμός Κεντρική Πλατεία Θήβας.

4. ΕΠΑΘΛΑ - ΑΠΟΝΟΜΕΣ
Οι απονομές θα γίνουν στην Κεντρική Πλατεία της Θήβας και ώρα 13:30 Στους τρεις πρώτους νικητές και νικήτριες θα απονεμηθούν κύπελλα και μετάλλια. Σε όλους τους συμμετέχοντες θα παρατεθεί μπουφές, και θα δοθούν αναμνηστικά μπλουζάκια, μετάλλια και διπλώματα συμμετοχής. 5. ΓΕΝΙΚΑ α) Η διαδρομή θα καθορίζεται από βέλη που θα είναι χαραγμένα στο οδόστρωμα, από τους κριτές του αγώνα και την Τροχαία.
β) τον αγώνα θα υποστηρίζουν δύο (2) ασθενοφόρα, ένα στην διαδρομή & ένα στο σημείου τερματισμού.γ) Οι αγωνιζόμενοι θα πρέπει να φέρουν κατά την διάρκεια του αγώνα, την κάρτα συμμετοχής που θα πάρουν από την γραμματεία, στο στήθος τους με παραμάνα.
δ) Η μεταφορά των αθλητών από την Κεντρική Πλατεία Θήβας προς το σημείο εκκίνησης θα γίνει με λεωφορεία, ώρα αναχώρησης από Θήβα 9:00 έως 9:30. Ένα λεωφορείο θα μεταφέρει τα προσωπικά αντικείμενα των αθλητών από το σημείο εκκίνησης στο σημείο τερματισμού.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Ο Πρόεδρος του Δ.Α.Ο.Θ & Δήμαρχος Θηβαίων Σβίγγος Νικόλαος
Ο Πρόεδρος του Σ.Δ.Υ.Θ. Νάκος Στυλιανός
Κατεβάστε την αίτηση συμμετοχής

Συνεζίχονται οι εκδηλώσεις του ΔΑΟΘ για τα Επαμεινώνδεια 2010

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ Κ΄ ΦΙΛΩΝ ΙΩΝΙΚΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΘΗΒΩΝ

1908 2010
ΣΩΚΙΑ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟΣ ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΣ ΘΗΒΑΣ

Πρόσκληση προς τα Μέλη του Συλλόγου

Ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών και Φίλων Ιωνικού Αστέρα Θηβών, σας προσκαλεί στην εκδήλωση Τιμητικών Απονομών σε Μέλη του Συλλόγου την Κυριακή 25 Απριλίου 2010 στο κέντρο «Τζάκι» (επάνω αίθουσα) στον Σ.Σ Θήβας και ώρα 21:00.

Με εκτίμηση το Δ.Σ. Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων
Δημ. Σοβατζής
Τηλ. Επικοινωνίας
6973 466592

Την ίδια ημέρα στο Γήπεδο Ελεώνα και ώρα 5:00 μ.μ. θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας Παλαιμάχων μεταξύ των ομάδων
ΙΩΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – Α.Ο Η ΘΗΒΑ

Η εκδήλωση γίνεται υπό την αιγίδα του ΔΑΟΘ «Επαμεινώνδεια 2010»