Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Αναβολή Τουρνουά Παλαιμάχων

Λόγω των έντονων βροχοπτώσεων, το τουρνουά Παλαιμάχων που ήταν προγραμματισμένο για σήμερα Μεγάλη Δευτέρα, αναβάλλεται λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου.

Το Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί μετά το Πάσχα σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί.

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Επαμεινώνδεια 2011

Ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Θήβας επενδύοντας στην Παιδεία και τον Πολιτισμό, διοργανώνει και φέτος για 4η συνεχόμενη χρονιά τις αθλητικές εκδηλώσεις «Επαμεινώνδεια 2011» προς τιμήν του Μεγάλου Θηβαίου Στρατηγού, Επαμεινώνδα.
Ο Δ.Α.Ο.Θ ιδρύθηκε το 2007 και έχει μη κερδοσκοπικό και πλήρη ανταποδοτικό χαρακτήρα. Όλα τα έσοδα του διατίθενται για την υλοποίηση αθλητικών προγραμμάτων, την συντήρηση αθλητικών εγκαταστάσεων, την προμήθεια εξοπλισμού και την δημιουργία αθλητικών έργων-εγκαταστάσεων. «Η Δημοτική Αρχή επενδύει στο μέλλον του τόπου μας. Είναι υποχρέωση μας να ωθήσουμε τα παιδιά μας να ασχοληθούν με τον Αθλητισμό και τον Πολιτισμό.
Έτσι, ο Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός και ο Δήμος Θηβαίων διοργανώνουν και φέτος τα “Επαμεινώνδεια” και καλούμε τα παιδιά μας αλλά και όσους αθλούνται να συμμετάσχουν ενεργά στις εκδηλώσεις μας
» σημειώνει μεταξύ άλλων σε δήλωση του ο Δήμαρχος Θηβαίων και Πρόεδρος του ΔΑΟΘ κ. Σπύρος Νικολάου.

Το πρόγραμμα

Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Δρόμος Επαμεινώνδα 2011

«Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΑMΕΙΝΩΝΔΑ 2011»
ΛΑΪΚΟΣ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ 22 χλμ.
ΚΥΡΙΑΚΗ 29 ΜΑΪΟΥ 2011
ΟΡΓΑΝΩΣΗ: ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΘΗΒΑΣ (Δ.Α.Ο.Θ)
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΥΓΕΙΑΣ ΘΗΒΑΣ (Σ.Δ.Υ.Θ.)

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Στον αγώνα έχουν δικαίωμα να λάβουν μέρος με δική τους ιατρική ευθύνη Άνδρες και Γυναίκες από 19 ετών και άνω που θα στείλουν την δήλωση συμμετοχής έως τις 27 Μαΐου 2011 προς:
Δημοτικός Αθλητικός Οργανισμός Θήβας
Διεύθυνση: Κύπρου 3 (πάροδος)
Ταχ.Κώδικας: 32200 Τηλ./Fax: 22620 23970
E-mail: daoth@thiva.gr

ή δηλώσουν συμμετοχή έως και την ημέρα του αγώνα στην γραμματεία ( Κεντρική Πλατεία Θήβας) ή στο σημείο εκκίνησης ( Τρόπαιο Επαμεινώνδα) στα Λεύκτρα Βοιωτίας.

ΕΚΚΙΝΗΣΗ-ΔΙΑΔΡΟΜΗ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ

Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει την Κυριακή 29 Μαΐου 2011 από το Τρόπαιο του Επαμεινώνδα στα Λεύκτρα Βοιωτίας. Η διαδρομή είναι 22 χιλιόμετρα άσφαλτος με επτά (7) σταθμούς ανεφοδιασμού (νερά, ισοτονικά, χυμοί, φρούτα), και θα ακολουθήσει την εξής πορεία: Τρόπαιο – Λεύκτρα – Καπαρέλλι – Μελισσοχώρι – Λουτουφί – Τάχι – Θήβα.
Τερματισμός Κεντρική Πλατεία Θήβας. Εντός ολίγων ημερών ακολουθεί λεπτομερής προκήρυξη.