Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Φωτογραφικά στιγμιότυπα από το Grand Prix Στίβου




















Ελληνικό Grand Prix Στίβου και Πανελλήνιοι Σκυταλοδρομιών στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας την Τετάρτη 29 Ιουνίου ο δεύτερος αγώνας της σειράς «Ελληνικό Grand Prix Στίβου» που διοργάνωσε ο Δημοτικός Οργανισμός του Δήμου Θηβαίων σε συνεργασία με τον Σ.Ε.ΓΑΣ και την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βοιωτίας – Εύβοιας, ενώ παράλληλα πραγματοποιήθηκε και το πανελλήνιο πρωτάθλημα σκυταλοδρομιών 4χ100μ και 4χ400μ νέων ανδρών και γυναικών (κάτω των 23 ετών).

Οι αγώνες ήταν αφιερωμένοι στη μνήμη του αδικοχαμένου Θηβαίου αθλητή, καθηγητή και προπονητή Χρήστου Βουδούρη και συμμετείχαν κορυφαίοι Έλληνες αθλητές που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Ο πρώτος αγώνας έγινε στην Έδεσσα στις 25 Μαΐου, ενώ θα ακολουθήσει στις 6 Ιουλίου ο τρίτος αγώνας στο 'Αργος Ορεστικό. Η φετινή σειρά θα ολοκληρωθεί στις 20 Ιουλίου στην Πάτρα με τον τελικό, τον οποίο θα φιλοξενήσει το Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Θήβας κ. Δ. Κουντούπης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Δήμος μας υποδέχεται τους αθλητές και τους συλλόγους που συμμετέχουν στο Πανελλήνιο Γραντ Πρι Χρήστος Βουδούρης. Ο Δημοτικός Οργανισμός, που έχει την ευθύνη και την αρμοδιότητα των αθλητικών δραστηριοτήτων στη Θήβα, σε συνεργασία με το Δήμο Θηβαίων θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε παρόμοιες προσπάθειες που βοηθούν στην εξάπλωση του αθλητικού πνεύματος στην περιοχή μας και στην Περιφέρεια της Στερεάς Ελλάδας».

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

3ο Grand Prix στίβου και Πανελλήνιοι Σκυταλοδρομιών στο Δημοτικό Στάδιο Θήβας

Την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011 θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο της Θήβας το 3ο Ελληνικό Grand Prix στίβου, αφιερωμένο στη μνήμη του αδικοχαμένου Θηβαίου αθλητή, καθηγητή και προπονητή Χρήστου Βουδούρη.
Τους αγώνες διοργανώνει ο Δημοτικός Οργανισμός του Δήμου Θηβαίων σε συνεργασία με τον Σ.Ε.ΓΑΣ και την Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Βοιωτίας – Εύβοιας όπου θα συμμετάσχουν κορυφαίοι Έλληνες αθλητές.
Οι αγώνες ξεκινούν στις 17:30 ενώ παράλληλα θα διεξαχθεί και το πανελλήνιο πρωτάθλημα σκυταλοδρομιών 4χ100 και 4χ400μ νέων ανδρών και γυναικών (κάτω των 23 ετών).
Σε δήλωση του ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου τόνισε μεταξύ άλλων:
«Η Θήβα τιμά τον αθλητισμό και τον πολιτισμό. Στόχος αυτών των διοργανώσεων είναι αφενός να δώσουμε την δυνατότητα να απολαύσουν οι δημότες μας μια από τις κορυφαίες αθλητικές συναντήσεις του στίβου και αφετέρου να δώσουμε το ερέθισμα στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον κλασσικό αθλητισμό. Καλούμε όλους τους δημότες μας να τιμήσουν με την παρουσία τους το Grand Prix στίβου όσο και το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σκυταλοδρομιών. Το Grand Prix στίβου είναι και φέτος αφιερωμένο σε μια μεγάλη μορφή του αθλητισμού, που δυστυχώς δεν βρίσκεται ανάμεσα μας. Ο Χρήστος Βουδούρης ήταν ο άνθρωπος, ο αθλητής, ο καθηγητής, ο προπονητής που έδωσε την ζωή του για τον αθλητισμό. Θα τον θυμόμαστε για πάντα και θα ακολουθούμε το παράδειγμα του προτρέποντας και εμείς τους νέους μας να ασχοληθούν με τον αθλητισμό».
Πληροφορίες στον Δημοτικό Οργανισμό Θήβας
Τηλ: 2262 0 23970

Το πρόγραμμα εδώ

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

15-16 Ιουνίου το τουρνουά αντιπτέρισης στο Δημοτικό γυμναστήριο

O Φ.Ε.Ο Θήβας σε συνεργασία με το Δ.Α.Ο.Θ. (Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό Θήβας) διοργανώνουν στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΘΗΒΑΣ (Κλειστό γήπεδο μπάσκετ)
Το 6ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΝΤΙΠΤΕΡΙΣΗΣ (BADMINTON) στις 15 & 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011 (αλλαγή ημερομηνίας αντί 18 & 19 Ιουνίου 2011 όπως είχε ορισθεί) και σας προσκαλούν να μας τιμήσετε με την παρουσία σας.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥΡΝΟΥΑ
ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011
ΕΝΑΡΞΗ :17.30
ΑΝΔΡΩΝ , ΓΥΝΑΙΚΩΝ, ΕΦΗΒΩΝ, ΝΕΑΝΙΔΩΝ, ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ & ΝΕΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΑΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ - ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΔΙΠΛΟ ΑΝΔΡΩΝ – ΔΙΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ – ΔΙΠΛΟ ΜΙΚΤΟ
ΑΠΛΟ – ΔΙΠΛΟ – ΔΙΠΛΟ ΜΙΚΤΟ ΕΦΗΒΩΝ - ΝΕΑΝΙΔΩΝ
ΑΠΛΟ – ΔΙΠΛΟ – ΔΙΠΛΟ ΜΙΚΤΟ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ-ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΠΕΜΠΤΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2011
ΕΝΑΡΞΗ : 16.00.
ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ, ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ, ΠΑΙΔΩΝ , ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
ΗΛΙΚΙΕΣ
ΑΠΛΟ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ Β΄ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β’ Κάτω των 11 ετών (U-11)
ΑΠΛΟ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ A΄ – ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ A’ Κάτω των 13 ετών (U-13)
ΑΠΛΟ ΠΑΙΔΩΝ – ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Κάτω των 15 ετών (U-15)
ΔΙΠΛΟ ΠΑΙΔΩΝ – ΔΙΠΛΟ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ –ΔΙΠΛΟ ΜΙΚΤΟ
ΤΕΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΩΝ & ΑΠΟΝΟΜΗ ΕΠΑΘΛΩΝ: ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 16/6/2011 ΚΑΙ ΩΡΑ 20.30.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΕΟΘ ΡΟΥΛΑ ΓΚΙΖΙΛΗ
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

Ποδηλατικός αγώνας 200χλμ το Σάββατο 25 Ιουνίου



Σας γνωρίζουμε ότι στις 25 Ιουνίου 2011, ημέρα Σάββατο, θα πραγματοποιηθεί ποδηλατικός αγώνας μεγάλων αποστάσεων 200 χλμ brevet.
Ο αγώνας θα γίνει σε συνδιοργάνωση με την Π.Ε.Π.Α, τον Χιονοδρομικό – Ορειβατικό - Ποδηλατικό Σύλλογο Θήβας και τον Δημοτικό Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Θηβαίων.
Η εκκίνηση θα δοθεί στις 7 το πρωί στην πλατεία των Αγίων Θεοδώρων, όπου εκεί θα γίνει και ο τερματισμός του αγώνα.
Η διαδρομή που θα ακολουθηθεί είναι η εξής:
Άγιοι Θεόδωροι, Μουρίκι, Λουκίσια, Δροσιά, Ριτσώνα, Άρμα, Καλλιθέα, Νεοχωράκι, Ερυθρές, Πλαταιές, Καπαρέλλι, Μελισσοχώρι, Λεύκτρα, Ελλοπία, Ξηρονομή, Δομβραίνα, Αγία Άννα, Αγία Τριάδα, Άγιος Γεώργιος και μέσω της Εθνικής Οδού Λιβαδειάς-Θηβών τερματισμός στην πλατεία των Αγίων Θεοδώρων.

Τηλέφωνα για πληροφορίες: 2262 0 26503
Νικιτας Παν: 6936 181791
Μπαρακάκος Δημ: 6932 667312