Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Με μεγάλη συμμετοχή έγινε το τουρνουά μπάσκετ 3 με 3


Στην Θήβα πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 17-18 Απριλίου 2010 το Τουρνουά μπάσκετ «3 με 3», που αποτελεί θεσμοθετημένη εκδήλωση του Δήμου και του ΔΑΟΘ και σημαντικό κομμάτι του αναπτυξιακού προγράμματος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.
Συμμετείχαν 544 παιδιά, 460 αγόρια και 84 κορίτσια, γεννηθέντα από το 1992 και μετά. Η εκδήλωση ήταν εξαιρετικά πετυχημένη και η συμμετοχή πολύ μεγάλη.
Νικητές στο διαγωνισμό ελευθέρων βολών Champion ήταν ο Αθανάσιος Γιάννου (Δημοτικό) και ο Δημήτρης Μπόγρης (Γυμνάσιο-Λύκειο), ενώ στο διαγωνισμό τριών πόντων ο Δημήτρης Κατσίνας (Δημοτικό) και ο Δημήτρης Μπόγρης (Γυμνάσιο-Λύκειο).
Είναι η 16η διαδοχική χρονιά που ο Δήμος Θηβαίων και η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης διοργανώνει το Τουρνουά «3 με 3», παραμένοντας πιστοί στην αναπτυξιακή πολιτική τους, που έχει πάντα ως στόχο την προώθηση της ιδέας του αθλητισμού στις μικρές ηλικίες.
Παρόντες ήταν ο προπονητής Λάμπρος Κούτσικος, ο πρόεδρος της ΕΣΚΑΣΕ Χάρης Μελετίου και η αντιπρόεδρος του ΔΑΟΘ Βάσω Αλμπάνη, που έκανε και τις απονομές καθώς και ο Δημοτικός Σύμβουλος Παναγιώτης Παπαπέτρου
Στους μικρούς αθλητές δόθηκαν αναμνηστικά και μετάλλια, τόσο για τη συμμετοχή τους, όσο και για τις νίκες τους στους διαγωνισμούς που γίνονται.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Α.Ο.Θ. & ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ
ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΒΙΓΓΟΣ